Přeskočit na hlavní obsah

ZA ZNIČENÍ TŘÍ ŽIVOTŮ JEN 8 A 9 LET !!!



ZA ZNIČENÍ TŘÍ ŽIVOTŮ

 JEN 8 A 9 LET !!!


Tento příběh není vůbec ojedinělý. Je odhadováno, že každé 10. dítě bylo týráno, sexuálně obtěžováno nebo dlouhodobě zneužíváno někým z rodiny. Některé děti o tom nikdy nepromluví a spousta případů zůstane utajena. Rodina často na oběti vyvíjí nátlak, aby mlčely.... Důležitou roli hraje také přirozená láska k rodičům a strach co se bude dít dál. Podobné zážitky se dětem nikdy nepovedou vymazat z paměti a už nikdy nedokáží žít plnohodnotný život.

...VŠE SE BUDE VRACET JAKO BUMERANG
 a pachatelům to bude jedno nebo dostanou směšný trest...

Přesto, mluvit o těchto věcech je důležité. Je důležité vědět, že nejste samy a vše oznámit na policii, v nemocnici, na linku důvěry nebo nějaké veřejné instituci, která se zabývá pomocí dětem. Neočekávejte velkou pomoc od rodinných příslušníků. Buď o celé záležitosti vědí a je jim to jedno nebo se vás budou snažit přemluvit, abyste mlčely...nebo se pokusí vás obviňovat nebo zastrašovat. Nečekejte pomoc ani u sousedů nebo známých, nejspíš vám neuvěří nebo to řeknou vašim rodičům a vše bude ještě mnohem horší. Můžete se dostat do přímého ohrožení života, kdy vás ze strachu z prozrazení uvězní nebo ubijí k smrti. Ostatním lidem se to může zdát nepravděpodobné, ale ti co si prošli týráním, vědí své. Často se bojí o život nebo si smrt dokonce přejí, aby to už všechno skončilo. Přijdete na to, že je moc málo slušných a čestných lidí, kteří se budou chtít zabývat vašimi problémy.

Vyhledejte pomoc odborníků. Přicházejí s těmito případy do styku pravidelně a vědí jak časté a ožehavé je to téma. Nebudou vás obviňovat ze lži ani na vás tlačit. Pokud najdete dost odvahy to udělat, můžete jen získat. Odborníci vám zajistí pomoc, budete mít jídlo, střechu nad hlavou a hlavně klid. Asi nikdy nezapomenete a nebudete přátelům vyprávět veselé příhody z dětství...., ale budete se moci rozvíjet, dostudovat, najít si slušnou práci a přes to všechno, žít jednou celkem normální život. 





Populární příspěvky z tohoto blogu

RECEPT NA RAKYTNÍKOVÝ SIRUP, BLAHODÁRNOU MEDICÍNU, KTEROU OCENÍ CELÁ RODINA

TOM A JERRY - 77. DÍL

Tom and Jerry - 54 Episode - Cue Ball Cat (1950)

RECEPT NA SIRUP Z ARONIE

Tom and Jerry - Episode 82 - Hic cup Pup (1954)

Tom and Jerry - Episode 57 - Jerry's Cousin (1951)

MAZÁNÍ ZE SMRKOVÝCH VÝHONKŮ

ČAJ NA SPANÍ

KOREJSKÉ JÍDLO Z MOŘSKÉHO ANANASU

TRNOVNÍK AKÁT