Přeskočit na hlavní obsah

VITAMÍN C - 2. ČÁST - ZELENINA


PAPRIKA 
ZELENÁ   162 mg  / 100 g
ČERVENÁ 142 mg  / 100 g



PETRŽEL NAŤ
137 mg  / 100 g

BROKOLICE
113 mg / 100 g



FENYKL
90 - 95 mg  / 100 g





KAPUSTA RŮŽIČKOVÁ 
79 mg  / 100 g

ZELÍ 
ČERVENÉ 52 mg  / 100 g
BÍLÉ         33 mg  / 100 g
KYSANÉ    14 mg  / 100 g


KEDLUBNA 
44 mg  / 100 g



PAŽITKA 
40 mg  / 100 g



KVĚTÁK 
38 mg  / 100 g


ŠPENÁT 
ČERSTVÝ   35 - 60 mg  / 100 g
MRAŽENÝ 20 mg  / 100 g




RAJČATA 
23 mg  / 100 g


BRAMBORY 
RANNÉ  23 mg  / 100 g
POZDNÍ 13 mg  / 100 g
2 měs. skladování 13 mg /100 g 
5 měs. skladování  mg  / 100 g 
8 měs. skladování   mg  / 100 g


HRÁŠEK 
ČERSTVÝ       10 - 30 mg  / 100 g
STERILOVANÝ 9 mg  / 100 g 


ŘEPA 

Populární příspěvky z tohoto blogu

RECEPT NA RAKYTNÍKOVÝ SIRUP, BLAHODÁRNOU MEDICÍNU, KTEROU OCENÍ CELÁ RODINA

Tom and Jerry - 54 Episode - Cue Ball Cat (1950)

TOM A JERRY - 77. DÍL

Tom and Jerry - Episode 82 - Hic cup Pup (1954)

RECEPT NA SIRUP FENYKL-ANÝZ-KMÍN

DESmod - Chýbanie

RECEPT NA SIRUP Z ARONIE

PROČ JÍST CITRONY?

Interview s masovým vrahem - CZ

STOP-APETIT 2